Popis
Je pevnejšia, možno teda použiť na letnú (nesmažené) aj vyprážané závitky.
Náš tip: Je výbornou alternatívou morské riasy pri výrobe maki sushi. Ryžový papier zľahka namočíme do teplej vody, položíme na dosku ideálne plastovú (nie na rolovacie podložku), posypeme čiernym sezamom alebo napríklad nakrájaným kôprom. Potom rozprestrieme ešte len pol centimetrovú vrstvu ochutenej sushi ryže od ľavého okraju k pravému a ryžu dáme len do 2/3 výšky papiera. Doprostred ryže dáme 2 ingredince (losos a uhorku), pridáme prúžok wasabi a opatrne zamotávajú. Papier ľahko sťahujeme - je elastický, preto v tomto prípade nemotajú pomocou rolovacie podložky. Potom nakrájame na jednotlivé kúsky sushi. Maki sushi v ryžovom papieri je aj skvelou variantou pre konzumentov, čo nemôžu alebo nechcú jesť morskú riasu.
Veľkosť: 22 cm
Obsah: 400g
Krajina pôvodu: Vietnam
Hmotnosť | 0.4 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.