Popis
- Kuzu je tradičný japonský výrobok. Vďaka vysokému obsahu kvalitného škrobu sa kuzu používa najmä ako zahusťovadlo.
- Kuzu sa získava z koreňa rastliny Pueraria lobata, viničového kríka pôvodom z Japonska.
- Použitie: Používa sa do polievok, omáčok a pudingov, ktorým dodáva jedinečnú hladkú konzistenciu.
- Zloženie: koreň kuzu* (*výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva)
- Skladovanie. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Pokyny na prípravu: Na jednu šálku tekutiny rozpustite približne 1-2 čajové lyžičky kuzu v studenej vode, potom pridajte do polievok, omáčok, pudingov a varte na miernom ohni za stáleho miešania pomaly, kým nie je priehľadná (približne 2-3 min.).
ZLOŽENIE: škrob z organického koreňa kuzu
Hmotnosť | 0.05 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár