Kari pasta zelená 400g

 

Kari pasta vhodná na prípravu ázijských jedál. Bez glutamátu a iných dochucovadiel, podľa originálnej thajskej receptúry.

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
Jednotková cena €0,98 / 100 g
€3,90
   
Kód tovaru 600532
Kategória Korenie, múky
 

Zloženie: čerstvé zelené čili 33%, citrónová tráva, cesnak, šalotka, soľ, galangal, rasca, semienka koriandru.

 

Je ľahko pálivá, najčastejšie sa používa na prípravu thajského zeleného karí, ale je skvelá aj do iných receptov.

 

Hmotnosť: 400g

 

Krajina pôvodu: Thajsko

Podobné produkty

     
  • kari červené 400g Kód: 000033
    Kari pasta červená 400g
    Skladem (>10 ks)

    Kari pasta vhodná na prípravu ázijských jedál.


    €3,90
       
  • kari červená 50g Kód: 000034
    Kari pasta červená 50g
    Skladem (>10 ks)

    Červená kari pasta- koreniace prípravok.


    €1,27
       
  • chili prášek AK Kód: 00055722
    Korenie chilli na kimchi Gochugaru AK 500g
    Skladem (>10 ks)

    Chilli vločky vhodné na prípravu Kimchi. Je vyrobený s starostlivo vybraných červených chilli papričiek, ktoré sa sušenie na slnku. Toto všetko sa podieľa na vynikajúcej chuti a farbe vloček. Kórejský chilli korenie sú vhodné na prípravu kórejského kimchi či k dochutenie ďalších pokrmov.


    €8,72
       
  •  
  • chili prášek AK Kód: 53926752
    Korenie chilli na kimchi Gochugaru AK 100g
    Skladem (>10 ks)

    Chilli vločky vhodné na prípravu Kimchi. Je vyrobený s starostlivo vybraných červených chilli papričiek, ktoré sa sušenie na slnku. Toto všetko sa podieľa na vynikajúcej chuti a farbe vloček. Kórejský chilli je vhodné na prípravu kórejského kimchi či k dochutenie ďalších pokrmov.


    €3,15
       
  • Kari pasta žlutá AK Kód: 539301
    Kari pasta žltá 114g AK
    Skladem (>10 ks)

    Žltá kari pasta vhodná na dochutenie ázijských pokrmov. Bez konzervantov a éčok.


    €2,35
       
  • kari zelená Kód: 6005412
    Kari pasta zelená 50g
    Skladem (>10 ks)

    Zelená kari pasta- koreniace prípravok.


    €1,27
       
Hmotnosť 0.45 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: