Chren v prášku Nobi 1kg

 

Chren neodmysliteľne patrí do japonskej kuchyne. Je to pálivý japonský chren rastúci nie brehoch horských japonských riek. Používa sa ako ostré dochucovadlo do japonských pokrmov, napríklad na sushi, do polievok, na rezance, mäsité jedlá či dochutenie morských plodov. Teraz vo forme prášku v znovu uzatvárateľnom balení. V Japonsku sa podáva priamo nastrúhaný zelený chren wasabi. Tento je v práškovej forme, ale vo výsledku je veľmi podobný.

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
Jednotková cena €14,32 / 1 kg
€14,32
   
Kód tovaru 000212111
Kategória Wasabi, chren
 

zelený chrenový Prášok -1kg

Na jazyku pošteklí v hrdle zahreje ...

Japonský chren je naozaj hojne používanou surovinou, respektíve dochucovadlá v japonskej kuchyni. Vyznačuje sa typicky zelenkavú farbou a chuťovo je veľmi aromatický a pálivý. Uroveň pálivosti sa zakaždým líšia a predovšetkým každý z nás je na pálivosť inak citlivý. Pálivosť nie je nijako prehnaná, ba naopak ak si ho vychutnáte s čerstvo pripraveným sushi, alebo si ho pridáte do rezancov, len nežne dokrestlí celkouvou chuť VÁŠHO porkmu.

Zmiešaním s trochou vody, Vám vznikne pekne ostrá kašička, ktorú môžete použiť napríklad na rezance miesto pesta, alebo na rybu či potrieť s ňou rýři pripravenou na riase nori pred jej chytaním do stavu hotového sushi.

Chren je zdrojom vlákniny, vitamínu C a draslíka. Neutralizuje jedy a podporuje trávenie. Ak ho použijete na rybu, zbavíte ju typického zápachu rybiny.

Je tiež prevenciou proti vzniku zubného kazu a plaku.

 


wasabi

Hmotnosť: 100g

Skladujte v suchu a tme.

Zloženie: chren 88%, horčica 10%, kukuričný škrob 2%, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, vitamín C 0,07%DDD,
farba: kurkuma, E 133 

Zvýraznené alergény.  

 

Vyrobené: Čína

 

 

Nutričné hodnoty v 100G:

energie1353kJ / 324kcal

tuk 5,3g ... z toho nasýtené mastné kyseliny 0g

sacharidy 56g ... z toho cukry 0g

bielkoviny 11,2g

soľ 0g,

vitamín C 4,8mg (6% DDD)

 

Hmotnosť: 100 g

VYROBENÉ V: Čína

 

 

 

Hmotnosť 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: