Miso sójové mugi 250g

 

Za studena fermentovaná nepasterizovaná pasta mugi miso v bio kvalite z jačmeňa a sóje od českej spoločnosti Kojibakers. Je vhodná ako základ polievky a univerzálna ochucovacia prísada v BIO kvalite. Pasta je hrubo mletá, za studena fermentovaná, nepasterizovaná.

Dostupnosť Skladem (6 ks)
Jednotková cena €3 / 100 g
€7,49
   
Kód tovaru 5782441
Kategória Polievky, Miso
 

Zdravý polievkový základ na zeleninový alebo mäsový vývar, s rezancami, ryžou, syrom atď. Môže sa použiť ako ochucovadlo do všetkých druhov polievok namiesto vývaru, ako aj do zeleninových alebo cestovinových šalátov, miešaných vajec, nátierok, na chlieb atď.

Použitie: rozmiešané v neprevarenej vode na jedenie alebo pitie.

Zloženie: jačmeň sušený BIO, sója sušená BIO 19%, voda, morská soľ, aspergillus oryzae

alergény: sój, jačmeň

Skladovanie: pri teplote do 20 °C, po otvorení na chladnom mieste do 8 °C.

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energia 797kJ/190kcal, tuky 4,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,8g), sacharidy 24g (z toho cukry 13g), bielkoviny 10g, soľ 7,7g

Hmotnosť 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: