Vanilkový struk v skle

 

Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete používať vanilkový cukor. Výhodou pravej vanilky je možnosť opakovaného použitia - kapsulu necháte v cukre niekoľko dní, potom ju umyjete a opäť použijete. Môžete ju tiež opätovne použiť po ochutení mlieka alebo studených omáčok.

Neobsahuje alergény.
100% vanilka.
Skladujte na suchom mieste pri teplote do 22 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
€2,39
   
Kód tovaru 03607
Kategória Korenie, múky
 

Krémovo sladká vôňa s nádychom sladkého drievka sa používa takmer výlučne v západnej kuchyni pri mliečnych jedlách. Tí, ktorí nemajú mlieko príliš v obľube, môžu rozkrojený vanilkový struk položiť aj na nakrájané ovocie a upiecť ho v rúre s trochou masla.

Neobsahuje alergény.
Zloženie: 100% vanilka.
Skladujte na suchom mieste pri teplote do 22 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.

Hmotnosť 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: