Popis
ZMES NA OBAĽOVANIE TEMPURA - 1000G
Máte radi niečo chrumkavé a voňavé...
Vyskúšajte obaľovať kuracie mäso, zeleninu, ryby alebo krevety v hotovej zmesi Tempura wrapping mix. Stačí zmiešať zmes s vodou, napríklad v pomere 200 g zmesi s 300 ml vody. Zmiešajte hustejšie cesto, obaľte v ňom vybrané mäso alebo zeleninu a vložte na panvicu - smažte do zlatista a do chrumkava.
Mäso alebo zeleninu nemusíte nevyhnutne smažiť v tempure, ale môžete ich aj upiecť v rúre. Záleží na vašej chuti a kreativite.
Pokyny na prípravu:
1. Pripravte si, očistite zeleninu, krevety alebo iné morské plody.
2. Obalte ich v suchej zmesi na tempuru.
3. Zmes na tempuru zmiešajte so studenou vodou v pomere 1:1, dobre premiešajte, prípadne pridajte vajce (ale nie je to nevyhnutné) a zeleninu alebo krevety v tejto zmesi obalte.
4. Smažte na rozpálenom oleji zo všetkých strán dozlatista.
Dôležitý tip: Cesto by malo byť ľadovo studené, čím väčší je teplotný rozdiel medzi cestom a olejom na vyprážanie, tým lepšie.
Podávajte čerstvé a ešte chrumkavé, napríklad s ryžou a sladkokyslou omáčkou.
Zloženie: pšeničná múka, korenie (kukuričný prášok, cesnak, čierne korenie, soľ), kukuričný prášok, prášok do pečiva (pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuričný škrob, fosforečnan vápenatý, glukono delta laktón, ryžový prášok, glutaman sodný.
Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Hmotnosť: 1000 g
Vyrobené v Južnej Kórei
Hmotnosť | 1.05 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.