Pasta na smaženou rýži 50g

 

Pikantná pasta na kantonskú vyprážanú ryžu Yangzhou.
Kantonská vyprážaná ryža je jednoduché každodenné jedlo, ktoré zvýrazňuje prirodzené chute a vôňu ingrediencií. Je dokonalé s čerstvými surovinami aj s ingredienciami "čo dom dal".

Lahodná pasta bez pridaných konzervačných látok a umelých farbív.

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
Jednotková cena €3,96 / 100 g
€1,98
   
Kód tovaru 1098
Kategória Korenie, múky
 

Zloženie: šalotka, sójový olej, sójová omáčka (voda, sója, pšeničná múka, cukor, soľ), paradajkový pretlak, soľ, cesnak, cibuľa, tmavá sójová omáčka (cukor, soľ, voda, sója, pšeničná múka).

Alergény: obsahuje sóju, pšenicu. 

Hmotnosť: 50 g

Krajina pôvodu: Thajsko

Chráňte pred priamym slnečným žiarením a skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení ihneď spotrebujte.



Kantonská miešaná ryža (pre 4 osoby):

1 balenie kantonskej vyprážanej ryžovej pasty
2-3 polievkové lyžice oleja
1 veľká cibuľa nakrájaná na tenké plátky
100 g kreviet (alebo šunky či slaniny)
100g nejakej miešanej zeleniny (môže byť mrazená zmes)
650 g varenej ryže
2 vajcia
Nakrájaná jarná cibuľka a červená paprika na ozdobu.

Postup:
Na panvici (najlepšie vo woku) rozohrejeme olej, pridáme cibuľu, krevety (šunku alebo slaninu), pridáme
2. Smažte 3 minúty. Pridáme koreňovú pastu, zeleninovú zmes, zľahka orestujeme a vmiešame uvarenú ryžu, restujeme 2 minúty.
3. Zmes dajte na jednu stranu woku. Pridajte vajce, varte 1 minútu a vmiešajte do ryžovej zmesi. Pridajte miešanú zeleninu a smažte 2 minúty alebo kým nie je horúca. Príloha

Tip na varenie: Namiesto mäsa alebo kreviet môžete použiť huby alebo zeleninu podľa vlastného výberu.



Hmotnosť 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: