Popis
Zloženie: šalotka, sójový olej, sójová omáčka (voda, sója, pšeničná múka, cukor, soľ), paradajkový pretlak, soľ, cesnak, cibuľa, tmavá sójová omáčka (cukor, soľ, voda, sója, pšeničná múka).
Alergény: obsahuje sóju, pšenicu.
Hmotnosť: 50 g
Krajina pôvodu: Thajsko
Chráňte pred priamym slnečným žiarením a skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Kantonská miešaná ryža (pre 4 osoby):
1 balenie kantonskej vyprážanej ryžovej pasty
2-3 polievkové lyžice oleja
1 veľká cibuľa nakrájaná na tenké plátky
100 g kreviet (alebo šunky či slaniny)
100g nejakej miešanej zeleniny (môže byť mrazená zmes)
650 g varenej ryže
2 vajcia
Nakrájaná jarná cibuľka a červená paprika na ozdobu.
Postup:
Na panvici (najlepšie vo woku) rozohrejeme olej, pridáme cibuľu, krevety (šunku alebo slaninu), pridáme
2. Smažte 3 minúty. Pridáme koreňovú pastu, zeleninovú zmes, zľahka orestujeme a vmiešame uvarenú ryžu, restujeme 2 minúty.
3. Zmes dajte na jednu stranu woku. Pridajte vajce, varte 1 minútu a vmiešajte do ryžovej zmesi. Pridajte miešanú zeleninu a smažte 2 minúty alebo kým nie je horúca. Príloha
Tip na varenie: Namiesto mäsa alebo kreviet môžete použiť huby alebo zeleninu podľa vlastného výberu.
Hmotnosť | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.