Stojan na šľahač na matcha tea

 

Po každej tradičnej príprave čaju Matcha vložte metličku do tohto stojana. Bude schnúť skôr a rovnomerne. 

Dostupnosť Skladem (2 ks)
€8,16
   
Kód tovaru 4090
Kategória Čaje
 

AKO PREBIEHA TRADIČNÝ JAPONSKÝ ČAJOVÝ OBRAD?
Celý obrad má presne stanovené pravidlá. Rozomletý čaj sa vloží do čajovej misky chawan s bambusovou lyžičkou chasaku. Matcha sa postupne zalieva vodou s teplotou 65 °C a čaj sa ručne šľahá bambusovou metličkou chawan, až kým nevznikne hustá pena.

 

priprava-tradicni

 Pre usuchu, jemnejšiu verziu čaju, použite 2 čajové lyžičky čazaku na 70 ml vody a intenzívne premiešajte v tvare písmena M.
Ak chcete získať silnejší čaj koiča, použite 3-4 čajové lyžičky chasaku na 40 ml vody. Koicha má hustejšiu konzistenciu a mieša sa jemnými krúživými pohybmi.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: