Ryža na sushi Shinoda 1kg

 

Správnym výberom ryža ešte len príprava sushi začína. Sushi ryža Shinoda je talianska guľatozrnná biela vysoko lepivá ryža, ktorá po uvarení má tú správnu konzistenciu. Skvele sa s ňou pracuje pri príprave akejkoľvek receptúry sushi.

Je zárukou tej najvyššej kvality ryže na výrobu sushi. Ryža je vhodná aj ako príloha.

Zloženie: sushi ryža

Príprava: Ryžu prepláchnite mnohokrát, kým voda nezostane čistá. Pridajte 1,5 diel vody na 1 diel ryže do hrnca a varte pod pokrievkou na stredne nízkom ohni 15 minút alebo kým sa voda neabsorbuje. Dobre premiešajte, zakryte a nechajte odležať 10 minút, tým sa krásne oddelí od hrnca a dochuťte nálevom z ryžového octu.

Nutričné hodnoty v 100g

Energia (kJ) - 1479 kJ

Energia (kcal) - 349 kcal

Tuky- 0,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g

Sacharidy- 78 g z toho cukrov 0,3 g

Bielkoviny-7 g

Vláknina - 1 g

Soľ - 0 g

Dostupnosť Na dotaz
€3,50
Kód tovaru 000417
Kategória Sushi ryža
Položka bola vypredaná...
 

SUSHI RYŽA ROYAL ORIENT - BALENIE 1KG
Základná surovina na výrobu sushi

 

 

Príprava

varením:

Ryžu dôkladne premyte v studenej vode. V pomere na 2 šálku ryže pridáme 2,25 šálky vody. Privedieme k varu, varíme cca 15 minút. Po uvarení ju necháme ešte 10 min pod pokrievkou. Ryža je potom krehká a nadýchaná.

Skladovanie a zloženie

Hmotnosť: 1kg

Skladujte v suchu a tme.

Príprava: Ryžu prepláchnite asi trikrát, kým voda nezostane čistá. Pridajte 1,5 diel vody na 1 diel ryže do hrnca a varte pod pokrievkou na stredne nízkom ohni 15 minút alebo kým sa voda neabsorbuje. Dobre premiešajte, zakryte a nechajte odležať 10 minút pred použitím.

Nutričné hodnoty v 100g

Energia (kJ) - 1480 kJ

Energia (kcal) - 349 kcal

Tuky- 1,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g

Sacharidy- 78 g z toho cukrov 0,1 g

Bielkoviny-6 g

Soľ - 0 g

Vyrobené: Taliansko

Hmotnosť 1.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.