Miso sójové hnedé BIO 250g

 

Hnedá pasta "genmai miso" s miestnou receptúrou z nelúpanej ryže natural a sóje od českej spoločnosti Kojibakers. Je vhodný ako základ polievky a univerzálna príchuť v bio kvalite. Pasta je hrubo mletá, fermentovaná za studena, nepasterizovaná. 

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
€7,80
   
Kód tovaru 5470
Kategória Polievky, Miso
 

Zdravý polievkový základ na zeleninový alebo mäsový vývar, s rezancami, ryžou, syrom atď. Môže sa použiť ako ochucovadlo do všetkých druhov polievok namiesto vývaru, ako aj do zeleninových alebo cestovinových šalátov, miešaných vajec, nátierok, na chlieb atď.

Použitie: rozmiešané v neprevarenej vode na jedenie alebo pitie.

Zloženie: prírodná sušená ryža, voda, sušená sója 19%, morská soľ, aspergillus oryzae

alergény: sója

Skladovanie: pri teplote do 20 °C, po otvorení na chladnom mieste do 8 °C.

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energia 816kJ/195kcal, tuk 1,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5g), sacharidy 36g (z toho cukry 13,8g), bielkoviny 9,7g, soľ 7,3g

Hmotnosť 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: