Tempura - obalová zmes Ottogi 1000g

 

V Českej republike milujeme vyprážané jedlá. Rôzne druhy mäsa a zeleniny smažíme na mnoho spôsobov. Tempura je špeciálna obalovacia zmes, ktorá je ideálna na obalovanie kuracieho mäsa, zeleniny, kreviet a rýb. Vyskúšajte ho a usmažte ho do chrumkavej, zlatistej a nadýchanej kôrky. 

Dostupnosť Skladem (>10 ks)
€5,29
   
Kód tovaru 542666
Kategória Ostatné suroviny
 

ZMES NA OBAĽOVANIE TEMPURA - 1000G 

Máte radi niečo chrumkavé a voňavé...

Vyskúšajte obaľovať kuracie mäso, zeleninu, ryby alebo krevety v hotovej zmesi Tempura. Stačí zmiešať zmes s vodou, napríklad v pomere 200 g zmesi s 300 ml vody. Zmiešajte hustejšie cesto, obaľte v ňom vybrané mäso alebo zeleninu a vložte ich na panvicu - smažte, kým nie sú zlatisté a chrumkavé. 

Mäso alebo zeleninu v tempure nemusíte nutne smažiť, ale môžete ich aj upiecť v rúre. Záleží na vašom vkuse a kreativite.

Pokyny na prípravu:

Pripravte, očistite zeleninu, krevety alebo iné morské plody. 
Obalte ich v suchej zmesi tempura.
Zmes na tempuru zmiešajte so studenou vodou v pomere 1:1, dobre premiešajte, prípadne pridajte vajce (ale nie je to nevyhnutné) a zeleninu alebo krevety v tejto zmesi obalte.
Na rozpálenom oleji ich opečte zo všetkých strán dozlatista.
 

Dôležitý tip: Cesto by malo byť ľadovo studené, čím väčší je teplotný rozdiel medzi cestom a olejom na vyprážanie, tým lepšie. 

Podávajte čerstvé a ešte chrumkavé, napríklad s ryžou a sladkokyslou omáčkou.

Zloženie: Pšeničná múka, korenie (kukuričný prášok, cesnak, čierne korenie, soľ), kukuričný prášok, prášok do pečiva (pyrofosfát sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuričný škrob, fosforečnan vápenatý, glukono delta laktón, ryžový prášok, glutaman sodný.

Úložisko 

Skladujte na suchom a tmavom mieste.                                                            

Hmotnosť: 1000 g

Vyrobené: .Južná Kórea                                 tempura

Hmotnosť 1.05 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: