Panvica na vaječnú omeletu velká

 

Japonská panvicu na vaječnú omeletu tamago s rozmerom 22x23cm.

Dostupnosť Vyprodáno
€47,35
Kód tovaru 3676
Kategória Nože a ostatné
Položka bola vypredaná...
 

Vyrobené v Japonsku.

Táto panvica nie je vhodná na indukčný varič.

Recept na vaječnú omeletu Tamagoyaki:

4 vajcia
1 polievková lyžica sójovej omáčky
1 polievková lyžica mirin
1 polievková lyžica cukru
štipka soli
oleja na varenie podľa potreby

POSTUP:

AKO SA PRIPRAVIŤ
Najprv si dobre rozmiešajte vajíčka v miske pomocou vidličky alebo paličky, ak ste odborníkom na tyčinky.

Do zmesi pridajte po jednej lyžici sójovej omáčky, mirinu a cukru a trochu soli

Do panvice dajte malé množstvo oleja na varenie a zohrejte ho na strednú teplotu. Udržujte po ruke nejakú kuchynskú rolu, ktorá vám počas varenia pomôže udržať olej na panvici.

Pridajte malé množstvo vaječnej zmesi do vyhrievanej panvice. Akonáhle sa vajcia mierne uvarí, takže horná časť je stále mierne tepelne neupravené, zatlačte ju na stranu panvy.

Pomocou panvy pridajte do panvice trochu oleja a do panvice pridajte ďalšie malé množstvo vaječnej zmesi. Opäť počkajte, až sa to trochu uvarí, ale než sa nastaví na vrchol. Potom môžete začať hádzať prvý kúsok vajcia cez mix, ktorý ste práve vložili do panvice, kým nebudete mať malú rolku vajec.

Pokračujte v pridávaní malého množstva vajec, pričom medzi nimi vždy naolejujte panvicu. Ako pridávate viac vajec a zakaždým je zvinuté, valec sa začne zväčšovať a ľahšie pridávať nové vrstvy. Vajcia pridávajte v nových vrstvách, kým ho úplne nevyužijete.

Vaša tamagoyaki je teraz hotové, vyberte ich z panvice a počkajte, až vychladnú, a potom ich nakrájajte na tenké kúsky ostrým nožem.Tipy a informácie

- Miesto použitia mirinu a sójovej omáčky môžete na dosiahnutie podobných výsledkov jednoducho použiť normálny japonský vývar z polievky dashi. Skúste použiť jeden sáčok zásobného prášku dashi pre skvelú chuť.

- Po uvarení môžete tamagoyaki umiestniť do rohože na sushi a pevne zrolovať, aby ste získali pevnú rolu. To je dobrý nápad, najmä keď prvýkrát začnete vyrábať tamagoyaki, aby ste sa uistili, že je úloha pevná a ľahko sa strihá.

- Môžete skúsiť pridať rôzne prísady, ako je jarná cibuľka a riasy nori, ktoré vám dodajú ešte väčšiu chuť. Než ich pridáte do zmesi, uistite sa, že ste ich nakrájali veľmi jemne.

Hmotnosť 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: