Tempura - obaľovacie zmes 500g

 

Na Slovensku vyprážané jedlá milujeme. Smažíme rôzne mäsa aj zeleninu na mnoho spôsobov. Čo ale skúsiť zmes, s ktorou smaží v Ázii .. Tempura je špeciálna obaľovacie zmes, ktorá sa perfektne hodí na obaľovanie napríklad kuracieho mäsa, zeleniny, kreviet a rýb. Vyskúšajte a usmažte si to do chrumkavé zlatisto nadýchané chrasty.

Dostupnosť Na dotaz
€2,30
Kód tovaru 000190
Kategória Korenie, múky
Položka bola vypredaná...
 

TEMPURA Obaľovacie ZMES - 500G

Máte radi niečo chrumkavého a voňavého ...

Vyskúšajte obaliť kuracie mäso, zeleninu, rybu, krevety v hotovej obaľovacej zmesi Tempura. Zmes stačí zmiešať s vodou napríklad v pomere 200g zmesi s 300ml vody. Vymiešajte hustejšie cestíčko a obaľte v ňom zvolenej mäso alebo zeleninu a šup s ním na panvicu - smažte do zlatista a do chrumkava.

Obalené mäso či zeleninu v tempura nemusíte nutne smažiť, ale môžete aj dať aj upiecť do rúry. Záleží len na vašej chuti a kreativite.

Návod na prípravu:

1) Nachystať, očistiť, zeleninu, krevety či iné morské plody.
2) Obaliť v suchej zmesi TEMPUR.
3) Zmiešať zmes TEMPUR so studenou vodou v pomere 1: 1, dobre premiešať, možné pridať vajcia (ale nemusí byť) a v tejto zmesi obaliť zeleninu či krevety.
4) Osmažiť dozlatista v rozpálenom oleji zo všetkých strán.

 

Dôležitý tip: Cestíčko by malo byť ľadové, čím väčší bude teplotný rozdiel cestíčku a oleja na vyprážanie tým lepšie.

Podávajte za čerstva ešte chrumkavé napríklad s ryžou a sladkokyslou omáčkou.

Zloženie: pšeničná múka (95,3%), koreniny (soľ, kukuričný škrob, cesnakový prášok, cibuľa prášok, korenie), cukor, soľ, prášok do pečiva (regulátor kyslosti E500, E450, E341), kukuričný škrob, emulgátor E470, lepkavá ryža, zahusťovadlo E415, farbivo E101.

skladovanie

Obsah: 500g

Skladujte v suchu a tme.

Vyrobené: Južná Kórea

Hmotnosť 0.55 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.